Ποιοι είμαστε

Αθήνα, Greece
Το Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity (Generation 2.0 RED) είναι μια οργάνωση νέων μεταναστευτικής και ελληνικής καταγωγής. Μια οργάνωση η οποία αντιπροσωπεύει τη Νέα Γενιά Ελλήνων Πολιτών, άτομα δηλαδή με διαφορετικές καταγωγές που γεννήθηκαν ή/και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Το Generation 2.0 RED συνδυάζει την κοινωνική δράση με την έρευνα, με στόχο την προώθηση των δικαιωμάτων, της ισότητας και της ετερότητας και την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων. Ως οργάνωση διαθέτουμε εμπειρία στην κοινωνική δράση, στη κοινωνιολογική και νομική έρευνα, στη διαχείριση προγραμμάτων και στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δίκτυα ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το Generation 2.0 RED επιθυμεί να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση της Νέας Γενιάς Ελλήνων Πολιτών και στην δημιουργία μιας πιο ανοιχτής και πολυπολιτισμικής ελληνικής κοινωνίας, κάτι που αποδεικνύεται και από την ίδια τη σύνθεση της οργάνωσης.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

generation 2.0 X-mas Fundraiser Party!!

To generation 2.0, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 22:30 σας καλεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο Bios, Πειραιώς 84  για να ευχαριστήσει όλους όσους έχουν στηρίξει την καμπάνια Ithageneia, αλλά και για να καλέσουμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα για το δικαίωμα της ιθαγένειας.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ είναι η καλύτερη αφορμή να βρεθούμε στο Bios, να χορέψουμε και να απολαύσουμε ζωντανά επί σκηνής τους:

Mc Yinka & Lady Faye
Unique
Golden Stone
DJ Robin

Σας περιμένουμε!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Χάρη Σαββίδη, ο οποίος δώρισε τα έργα του στο generation 2.0 ως κίνηση υποστήριξης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου